Heb je last van een gevoelige huid of ene huid die snel reageert op bijvoorbeeld verzorgingsproducten? Probeer dan eens de huidverzorging van La Roche Posay. Dit merk biedt een uitgebreid assortiment producten zowel voor de gezichtshuid, haar als je lichaam.

La Roche Posay is een plaats in Frankrijk met een thermale bron. Al jaren komen mensen naar dit kuuroord vanwege het bijzondere eigenschappen van het water. Het kalmeert de jeukende huid, brengt de geïrriteerde huid tot rust en zelfs mensen met psoriasis en eczeem ervaren de goede eigenschappen van dit bijzondere water. Vooral de aanwezigheid van selenium in het water geeft het zijn bijzondere eigenschappen. Meer hierover op: www.viata.be/la-roche-posay-nl

Thermaal water

la roche posayDit thermale water is verwerkt in de verzorgingsproducten van het merk La Roche Posay. Jij kunt nu dus ook thuis hiervan genieten, zonder naar Frankrijk af te hoeven reizen. Een goede verzorging betekent dat je in deze lijn onder meer reinigingsproducten vindt die je huid niet irriteren en uiteraard ook dag- en nachtcrèmes.

Daarnaast verzorgende crèmes en lotions voor het hele lichaam. Wanneer je last hebt van roos of een jeukende hoofdhuid biedt dit merk de juiste shampoo. Omdat je niet alleen jezelf maar ook je hele gezin goed wilt verzorgen, zijn de meeste producten door het hele gezin te gebruiken. Daarnaast zijn er een aantal producten speciaal voor baby’s ontwikkeld. Zo kun je ook je kleintje de goede verzorging met producten van La Roche Posay bieden.

Verzorg je huid optimaal met de producten van het merk La Roche Posay en geniet van een kalme, rustige huid zonder jeuk en irritatie.

Comments are closed.

Post Navigation