Je hoort steeds vaker van Kruidvat collageen als product tegen veroudering. Waarom het zo goed helpt komt doordat het collageen eiwit vanuit binnenuit kan voeden en zo helpt tegen huidveroudering zoals het krijgen van rimpels. Daarom is Kruidvat zelf collageen gaan produceren.

Kruidvat collageen tabletten

Je zocht misschien naar Kruidvat collageen poeder maar helaas zijn er op dit moment alleen Kruidvat tabletten verkrijgbaar. Uiteraard heeft dit product ook de positieve eigenschappen van collageen zoals dat je mooier haar en sterkere nagels krijgt. Wat dat betreft een prima product als je wilt investeren in het mooier worden van je uiterlijke kenmerken.

Kruidvat collageen beautydrinkgirl-2771001_640

De drogisterijketen heeft ook de Kruidvat collageen beautydrink lijn, wat populair is om dezelfde schoonheidsvoordelen van collagenen. Het collageeneiwit in dit drankje is het meest voorkomende eiwit in je lichaam en collageen bouwstoffen zijn verschillende aminozuren.

Huid, spieren en pezen

Het collageeneiwit heeft vooral een voorname rol voor de elasticiteit en stevigheid van je huid. Collageen houden je huid (even simpel uitgelegd) als een soort lijm bij elkaar. Collageen komt overigens niet alleen voor in je huid maar ook in je spieren en pezen.

Voorkomen van rimpels

Kruidvat collageen kan dus zeker helpen tegen het voorkomen van vervelende rimpels. Hoe dat eigenlijk zit komt dat als ouder wordt, hoe minder de aanmaak van collageen ontstaat en hoe slapper de huid uiteindelijk wordt. Dit gebeurt ongeveer vanaf als je 25 jaar wordt, vrij jong al dus.

Amerikaanse showbizz sterren

Het spreekt voor zicht dat door dit gegeven de eerste fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Nadat je 50 wordt maakt je lichaam zelfs helemaal geen collageen meer aan en daarom gebruiken veel Amerikaanse showbizz sterren al jaren een collageen poeder om dit verouderingsproces te kunnen stoppen.

Collageen onderzoek

Collagen research liet al eens zien dat het slikken van een collageeneiwit als voedingssupplementen ervoor kan zorgen dat de huid veel minder droog wordt en meer elastisch is in vergelijking met een placebogroep die geen collageen eiwit kreeg toegediend, waardoor maar weer eens duidelijk werd hoe de populairiteit van Kruidvat collageen is ontstaan.

Comments are closed.

Post Navigation